Reacties van cliënten

Ik was al jaren aan het tobben met ernstige PMS klachten rond mijn menstruatie, zoals zere borsten, stemmingswisselingen en veel buikpijn. Na de eerste kennismaking met Cora voelde ik mij direkt op mijn gemak  en voelde mij ook serieus genomen. Cora luisterde aandachtig en rustig naar mijn verhaal. Daarnaast is ze heel aardig, al met al superfijn! Nu voel ik me supergoed, mijn klachten zijn bijna helemaal verdwenen! Door de voedingstips van het 3Care programma ben ik al bijna 20 kg afgevallen in 3 maanden. Ik raad het iedereen aan : zonder medicijnen op een natuurlijke manier minder klachten en veel meer energie krijgen!

 

 

“Vanwege verschillende klachten, (vooral lange tijd laag energie niveau) , afspraak gemaakt met Cora. Een treffend advies gekregen aan de hand van een Neuro4 profiel. Het voedingsadvies in combinatie met de aangeboden supplementen brachten bij mij een resultaat boven verwachting! Heel blij mee! “Voeding als medicijn..” , het is waar dat klachten verminderen/ kunnen verdwijnen door je lichaam op de juiste manier te voeden. Cora werkt professioneel, geeft je kennis en inzicht, en helpt daarbij op zeer vriendelijke wijze en zonder oordeel. Ze sluit aan op de behoefte die jij hebt. Absoluut aanrader om een afspraak te maken!”

 

Nadat ik al een tijd niet in orde was,  vooral zo moe dat het me belemmerde in mijn functioneren, kwam ik bij Cora terecht. Ze nam uitgebreid de tijd om mijn klachten te inventariseren, ik vulde vragenlijsten in en ze kwam met een plan. Met verschillende supplementen en voedingsadviezen ben ik nu op de goede weg. Ik heb me zeer gehoord gevoeld door Cora en zal haar zeker weer consulteren als dat nodig is.

Mijn leven werd grotendeels geleefd door de impact van mn hormonen.
Er was een week dat ik mij goed voelde. Door meer inzicht te krijgen, weten hoe te handelen wat hormonen met je doen.
Mijn healthcoach heeft mij veel geleerd en met name dat ik meer kan genieten van mijn leven!

 

Wat een schat van een mens is dit. Voelde me welkom en vooral begrepen. Eindelijk iemand om over dit onderwerp serieus te praten.
Ze signaleert van alles. Komt op vorige gesprekken terug. Ja ze geeft alle aandacht. Dikke 10.

 

Cora van Wijnen is een fijne gesprekspartner, geeft duidelijke informatie en heeft een luisterend oor.

 

Gesprek met iemand die weet waarover je praat, ervaring heeft en over deskundigheid op het gebied van de overgang beschikt.

 

Vriendelijk, ontspannen, toegankelijk, luisterend, meedenkend, geduldig, handig,besluitvaardig en uiteraard professioneel.

 

Meer energie, voel me fitter en gezonder. Inzicht gekregen in tekorten die er waren. Vruchtbaarheid lijkt toegenomen.
Voel me eindelijk gehoord in mijn vragen en heb meer inzicht gekregen en duidelijk resultaat.
Ik ben zeer tevreden met de deskundige hulp. Eindelijk iemand die hormonale verbanden legt en goed uitleg geeft, daarop ook direct acties op uitzet.
Zeker iets wat veel vrouwen denk ik zoeken met diverse hormonale problemen.

 

Heel fijn gesprek gehad, goede tips gekregen. Fijn dat iemand je begrijpt.

 

Mijn ervaring is positief, erg prettig in de omgang, betrokken, goed voorbereid, geeft aandacht, en is ook benieuwd naar de reacties van jou op de supplementen die je gebruikt.
Ze is altijd goed voorbereid, weet waar ze over spreekt, goede voorlichting, prettig in de omgang.

Ik ben erg tevreden met de professionele hulp en voedingstips van Cora. Cora stelt je gerust en herkent het probleem en geeft oplossingsgerichte adviezen.